Velkommen til Viking Mark, et ambisiøst og resultatdrevent Digitalt Markedsføringsbyrå. Fra strategi til handling, hjelper vi med å bygge opp merkevarer, digitale plattformer og markedsføringskampanjer på nett som engasjerer forbrukerne dine. 

I Viking Mark jobber vi hardt for å overkomme utfordringer og overgå målene dine. I alle industrier, fra nye til veletablerte selskaper, oppmuntrer vi klientene våre til å utfordre nåværende tilstander og oppnå suksess.

Vi tilbyr skreddersydde tjenester etter kunde - og bransjebehov for å oppnå best mulig resultat.

 

Hva vi Gjør

Unike Skreddersydde Strategier. 

Ressurser dedikert til å forbedre ytelse og vekst og utfordre laget til å tenke utenfor boksen. Vi ønsker å fokusere på overordnede forretningsmål, ikke bare digitale resultater. 

Målsetting og Utviklingsplanlegging.

Vi hjelper deg å bygge opp mot og nå spesifikke, målbare, oppnåelige, relevante og tidsbegrensede mål. Utviklingsplanlegging er en flott mulighet til å planlegge utviklingen til et produkt eller en tjeneste med øye på selskapets fremtidige mål. 

Tenk Globalt, Gjør Lokalt.

Når du er ute etter å tjene på geo-merket annonsering, dominere lokale nøkkelord eller optimalisere de lokale annonsene dine, kan vi skreddersy den perfekte strategien for deg. 

Ser du etter et integrert Markedsbyrå med unik erfaring innen teknologiske og kreative felter? Det er oss! Om du er klar til å gå ut i rampelyset, fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en av markedsføringsekspertene våre ta kontakt med deg så snart som mulig.

Ja, du leste riktig. Vi tilbyr gratis hjelp. Hvordan? Vi har laget kostnadsfrie ressurser som du kan bruke for å utvikle bedriften din og holde deg organisert. Vi vil hjelpe deg med å fokusere på det som virkelig teller og vise deg at vi er her bare for deg. 

  • Black Twitter Icon