Kreative tjenester

kreative tjenester reklame

Skreddersydde Løsninger

Merkevaren din er unik og har sin egen historie. Vi kan hjelpe deg med å definere merkevaren og få den til å skille seg ut fra konkurrentene for å overbevise kundene om å ta handling. 

innholdsmarkedsføring

Innhold

Websiden din er kjernen av innholdsstrategien din. Vi kan hjelpe deg å utvikle en innholds-struktur og tone som fører videre og gjør seg lønnsom. 

Strategi

Vi hjelper deg å presentere et plettfritt, konsekvent og profesjonelt merkevarerykte på alle nivåer. 

Vi sørger for at forretningsmål driver den kreative merkevarebyggingsprosessen og videre løp ved å levere verdifullt innhold og ypperlig design.

Strategi Digital markedsføring

Print & Digitalt

Om det er utskrift eller digitalt, vil det grafiske designet fullstendig integreres med resten av markedsføringsoppsettet ditt. 

Grafisk design markedsføring
merkevare identitet markedsføring

Merkevareidentitet

Måten merkevaren din påvirker hvordan folk tenker og reagerer på er nøkkeldriveren til merkevareoppfatning. Vi kan bygge opp eller «gjenoppbygge» merkevareidentiteten din ved å skape en strategi som framstiller selskapet ditt akkurat slik du ønsker at det skal sees, så det skiller seg ut fra konkurrentene dine. 

rebranding markedsføring

Rebranding

Forretninger som har eksistert en stund finner etter hvert ofte ut at de i større grad må konkurrere i en bråkete og folksom industri. Viking Mark kan hjelpe deg å gjenopprette markedsledelsen og stimulere vekst. 

Ny merkevare

Å lansere et nytt selskap, et nytt produkt eller en ny tjeneste betyr at du må overgå konkurrenten og vinne kundens oppmerksomhet. Vi veileder markedsføringsinnsatsen din ved å definere merkevaren din, bygge oppmerksomhet, tiltrekke investorer og følge opp viktige faktorer for å skape vekst. 

ny merkevare markedsføring

Brand Recognition

Merkevarekjennelse er en veldig viktig del av merkevarestrategien din. Vi kan sørge for at ryktet ditt, navn, logo og farger lett gjenkjennes av målgruppen din. 

branding markedsføring
presentasjon design

Presentasjoner

Trenger du å kommunisere budskapet ditt på et møte, en konferanse eller en konvensjon?

Vi trenger bare teksten din og designpreferanser for å lage en fantastisk, fengende og bemerkelsesverdig presentasjon.

UX markedsføring

UX 

Designet på brukeropplevelsen handler om hvordan produktet eller tjenesten føles. Vi vil sørge for at produktet ditt logisk flyter fra et steg til det neste, for å skape den «beste» brukeropplevelsen. 

I tillegg, vil vi skape en sammenhengene stilveiledning som sørger for konsekvent designspråk som kan brukes på alle produktplattformer. 

Produktfotografi

Vil du vise fram skjønnheten i produktet eller tjenesten din?

På Viking Mark lager vi kreative, vakre og minimalistisk redigerte bilder til merkevaren din.  

produktfotografi

Kreativ Fotografering

I markedsføring, er bilder alt. Vi vil hjelpe deg å transformere bildet ditt med kreativ fotografering i høy oppløsning.

kreativ fotografi