Om

oss

Viking Mark er et strategisk markedsføringsbyrå i vekst som hjelper bedrifter med å nå deres mål gjennom digital markedsføring.

 

Strategisk, effektiv, dyktig og lønnsomt

 

Viking Mark har hjulpet bedrifter over hele landet med å lage smarte strategier og dokumentere effekten av jobben siden 2018. Vi jobber tett med Google og Facebook, blant andre store selskaper, for å sørge for at vi alltid er oppdatert. Med en internasjonal bakgrunn og dyp og bred erfaring innen kommunikasjon og analyse, har vi jobbet med kunder av ulik størrelse, fra forskjellige industrier og nisjer.

 

Vi vil at virksomheten din skal ha de beste forutsetningene for å lykkes

 

Viking Mark handler hovedsakelig om å bruke data på en effektiv måte, kreativitet og innovasjon. 

 

Vi forstår at alle kundene er unike og at alle kampanjer har sine egne mål og utfordringer. Derfor utvikler vi skreddersydde strategier for å oppnå de beste utfallene, ikke bare digitale resultater. 

 

Vi tilbyr hjelp fra A til Å

 

Tjenestene vi tilbyr er utvikling av smarte strategier, dataanalyse, design thinking (tjenestedesign), synlighet i Google gjennom både søkemotoroptimalisering (SEO) og Annonsering på Google, innholdsmarkedsføring, remarketing, markedsføring på sosialemedier, idéutvikling, utvikling av flotte nettsider, og mange andre kreative tjenester. 

 

Hvor kan du finne oss?

 

Vi har kontor i Bergen men vi hjelper kunder fra hele landet. Vi tar gjerne en samtale med deg snarest mulig om det er noe du trenger vår hjelp til.