5 juleannonser fra store merker, for inspirasjon

Tiden for juleannonser nærmer seg med stormskritt, og du er ikke alene om å tenke at det i år føles litt tidligere enn normalt. På grunn av problemer med internasjonale leveranser, kombinert med drivstoff- og sjåførmangel, velger noen selskaper å kjøre høytidsmarkedsføringen tidligere enn de kanskje har gjort før.

Lego annonse og kampanjer jul for inspirasjon

Her kan du finne de siste annonsene fra store merker fra hele verden.


Etsy

Den nettbaserte markedsplassen Etsy har sluppet sin høytidssesong kampanje ved navn ´Give more than a gift´ (Gi mer enn en gave).


To separate kampanjer ble opprettet for det amerikanske og britiske markedet med et felles fokus på relasjoner – forventet og uforventet – som påvirker livene våre, og hvor mye en gave faktisk kan bety.


Lego


Lego gruppens juleannonser hyller magien og det kreative potensialet ved et barns fantasi, hvor de tar seeren med på en reise som viser hvordan lek kan bringe folk sammen og takle utfordringer.


I videoen ser vi gigantiske bier skremme bort Lego Star Wars stormtropper, en brannslukkende drage som spruter vann i stedet for flammer, og kaktuser gis glamorøse Lego jakker så de kan klemme på ballong vennene.


Gap


Denne høytidssesongen har Gap inngått et samarbeid med den globale superstjernen Katy Perry for å sette lys på viktigheten ved kjærlighet, snillhet og aksept med den nye kampanjen ´All together now´ (Alle sammen nå).

Perrys remix av The Beatles klassikeren ´All you need is love´ setter en optimistisk tone for kampanjen.


Disneyland Paris


Disneyland Paris var også raske med julestemningen da de ga publikummet en liten titt på en juleannonse på Twitter i forrige uke. Videoen viser en familie som står rundt et juletre og utveksler gaver, hvor en av de får en ekstra fin gave – billetter til den kjente Disney parken.


I år skal den ikoniske fornøyelsesparken vende tilbake til tradisjonelle høytidsfestligheter, og den nye kampanjen håper å lokke gjester til å komme og ta del i feiringen.


Hobbycraft


Hobbycrafts kampanje ‘Moments We Make’ (øyeblikk vi lager), oppfordrer publikummet til å sette pris på de små, magiske juleøyeblikkene og nyte å skape i julen sammen med sine nære og kjære. Annonsen vil sendes på video-on-demand (VOD)-tjenester og sosiale medier.